Vizualizezi pagina obiectivului turistic Podul Fatih Sultan Mehmet din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Podul Fatih Sultan Mehmet, cum ajung la Podul Fatih Sultan Mehmet, program Podul Fatih Sultan Mehmet, preturi Podul Fatih Sultan Mehmet, poze Podul Fatih Sultan Mehmet, localizare pe harta Podul Fatih Sultan Mehmet si alte detalii Podul Fatih Sultan Mehmet.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Construit de trei companii japoneze, una italiana si una turca, Podul Fatih Sultan Mehmet a fost inaugurat in anul 1988. Podul are o lungime de 1510m, distanta intre picioarele (pilonii) podului este de 1090 m, tabliile podului au latimea de 40 m si se ridica deasupra apelor marii la 64 m inaltime. Podul Cuceritorului, asa cum mai este numit, uneste cartierul Kavacik si Fortareata Anatoliana din partea asiatica a Istanbulului cu cartierul Hisarustu si Fortareata Rumelia din partea europeana a Istanbulului. Podul este unul suspendat pe cabluri, pe el trecand autostrada spre Ankara si are opt benzi de circulatie.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Podul Fatih Sultan Mehmet?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.