Vizualizezi pagina obiectivului turistic Podul Sant’Angelo din Roma, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Roma, Italia precum: adresa Podul Sant’Angelo, cum ajung la Podul Sant’Angelo, program Podul Sant’Angelo, preturi Podul Sant’Angelo, poze Podul Sant’Angelo, localizare pe harta Podul Sant’Angelo si alte detalii Podul Sant’Angelo.

  • Locatie: Roma, Lazio, Italia
  • Transport - autobuz: Piazza Pia

Podul Sant’Angelo a fost construit din ordinul imparatului Hadrian, in anul 136, pe malul drept al Tibrului si este decorat cu trofee si Victorii. Podul Sant’Angelo facea legatura in evul mediu intre Vatican si centrul Romei. In anul 1534, la intrarea pe pod, pe stanga Tibrului, au fost plasate statuile Sf Petru si Sf Paul, opere ale fratilor Romano (Lorenzetto si Paolo), patru statui cu evangelisti si patru cu patriarhi din Vechiul Testament. In anul 1667 Bernini a primit misiunea de a renova si fortifica podul. Acesta a dat podului semnul de ‘drum al Crucii’, decorand parametii podului cu zece statui de ingeri, podul unind castelul Sant’Angelo cu Vaticanul si Bazilica Sf Petru.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Roma, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Podul Sant’Angelo?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.