Vizualizezi pagina obiectivului turistic Posada del Potro din Cordoba, Spania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cordoba, Spania precum: adresa Posada del Potro, cum ajung la Posada del Potro, program Posada del Potro, preturi Posada del Potro, poze Posada del Potro, localizare pe harta Posada del Potro si alte detalii Posada del Potro.

  • Locatie: Cordoba, Andalucia, Spania
  • Adresa: Plaza del Potro 10
  • Pret: intrarea libera
  • Program: 5-9pm Mar-Vin, 10am-2pm Sam

Medievala Posada del Potro, situata in partea de sud a pietei Plaza del Potro, a fost un loc de intalnire cunoscut pentru aventurieri si locul favorit al lui Cervantes – este mentionat In Don Quijote. Scriitorul a locuit in Cordoba pe cand era copil – familia lui s-a mutat acolo in 1553, din Valladolid, si a ramas pana in 1557, traind in Sillerias, numit acum Romero Baros. De asemenea, probabil a stat si la Posada.

Hanul, o corrala tipica – doua etaje construite in jurul unei curti inguste pietruite, etajul superior cu o galerie si stalpi din lemn si balcoane – a fost acum transformat intr-un centru pentru studiul stilului flamenco, Centro Flamenco Fosforito, numit dupa faimosul cantaret Antonio Fernandez Diaz Fosforito. Aici au loc expozitii si seminarii, precum si alte evenimente.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cordoba, Spania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Posada del Potro?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.