Vizualizezi pagina obiectivului turistic Primaria din Pula, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pula, Croatia precum: adresa Primaria, cum ajung la Primaria, program Primaria, preturi Primaria, poze Primaria, localizare pe harta Primaria si alte detalii Primaria.

  • Locatie: Pula, Istria, Croatia

Palatul Municipal, casa administratiei orasului Pula din timpul stapanirii romane, este situat la capatul de miazanoapte al pietei situata pe locul fostului Forum Roman si adaposteste, din timpul domnatiei venetiene in Istria pana azi, biroul primarului. Edificiul a fost construit in secolul al 13-lea , anul 1296, in stil gotic, pe locul templului Dianei.

Palatul a suferit numeroase reconstructii. In secolul al 15-lea, cladirea a fost reconstruita in stil renascentist iar in timpul secolului al 17-lea, cladirea a fost reconstruita in stil baroc, urmata de reconstructii in secolele 19 si 20.

Etapele mai vechi de dezvoltare a constructiei sunt clar vizibile pe peretele de est, pe care se intrepatrund diverse stiluri arhitectonice, de la romanic pana la gotic. Sculpturile lui Telamon si, prin colturi, cele ale lui Sirena sunt inchise de coloane renascentiste si baroce ale ferestrelor si reprezinta cele mai recente interventii, in ordinea timpului, pe partea exterioara a cladirii. Cladirea actuala este rezultatul reconstructiei din anul 1988.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pula, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Primaria?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.