Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia de Tisa din Pangarati, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pangarati, Romania precum: adresa Rezervatia de Tisa, cum ajung la Rezervatia de Tisa, program Rezervatia de Tisa, preturi Rezervatia de Tisa, poze Rezervatia de Tisa, localizare pe harta Rezervatia de Tisa si alte detalii Rezervatia de Tisa.

  • Locatie: Pangarati, Neamt, Romania

Rezervatia de tisa de la Pangarati este situata in localitatea cu acelasi nume din judetul Neamt, pe versantul stang al paraului Pangarati, intre paraul cu Brazi si paraul Vacariei.

Rezervatia se intinde pe o suprafata de 2 ha, intr-o zona cu alunecari de teren. Din acest motiv s-au facut impaduriri pentru consolidarea stabilitatii versantului cu tisa, pin, brad, ienupar, molid, fag, carpen, sanger, corn, alun.

Diametrul trunchiului de tisa are diametrul de 10-15 cm si varsta de peste 60 de ani. Lemnul de tisa este apreciat pentru elasticitate, rezistenta si durabilitate, avand interes ornamental.

Accesul se face din Piatra Neamt pe DN15 – Alexandru cel Bun – Vaduri – Pangarati – la dreapta pe sub pasajul de cale ferata – se parcurge satul Pangarati – se lasa in dreapta manastirea – se face la stanga pe drumul forestier, pe firul paraului Pangarati pana la terminarea satului – se traverseaza paraul si in dreapta – pe firul paraului cu Brazi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pangarati, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia de Tisa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.