Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia de Zimbri Dragos-Voda Vanatori-Neamt din Targu Neamt, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Targu Neamt, Romania precum: adresa Rezervatia de Zimbri Dragos-Voda Vanatori-Neamt, cum ajung la Rezervatia de Zimbri Dragos-Voda Vanatori-Neamt, program Rezervatia de Zimbri Dragos-Voda Vanatori-Neamt, preturi Rezervatia de Zimbri Dragos-Voda Vanatori-Neamt, poze Rezervatia de Zimbri Dragos-Voda Vanatori-Neamt, localizare pe harta Rezervatia de Zimbri Dragos-Voda Vanatori-Neamt si alte detalii Rezervatia de Zimbri Dragos-Voda Vanatori-Neamt.

  • Locatie: Targu Neamt, Neamt, Romania

Rezervatia de zimbri “Dragos Voda” a fost infiintata in anul 1968 si se afla în nordul judeţului Neamt, pe raza comunei Vanatori Neamt, in apropierea drumului naţional D.N. 15 si a Manastirii Neamtului.

In anul 1970, au fost aduse 3 exemplare de zimbri, originare din Polonia, in 1974 se nasc primele doua exemplare, iar in 1977 sunt adusi din fostul URSS 5 zimbri caucazieni.

In momentul actual, se gasesc 4 exemplare de zimbri intr-un tarc de aproximativ 4 ha. Odata cu înfiintarea Parcului Natural Vanatori-Neamt se trece si in tara noastra la etapa unui management adecvat al populatiilor pentru reintroducerea acestora în libertate.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Targu Neamt, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia de Zimbri Dragos-Voda Vanatori-Neamt?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.