Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Fanetele Seculare de la Frumoasa din Gura Humorului, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Gura Humorului, Romania precum: adresa Rezervatia Fanetele Seculare de la Frumoasa, cum ajung la Rezervatia Fanetele Seculare de la Frumoasa, program Rezervatia Fanetele Seculare de la Frumoasa, preturi Rezervatia Fanetele Seculare de la Frumoasa, poze Rezervatia Fanetele Seculare de la Frumoasa, localizare pe harta Rezervatia Fanetele Seculare de la Frumoasa si alte detalii Rezervatia Fanetele Seculare de la Frumoasa.

  • Locatie: Gura Humorului, Suceava, Romania

Rezervatia se afla pe teritoriul comunei Moara, la 4 km spre vest de bifurcatia soselei Suceava – Falticeni din comuna Scheia, sat Sf.llie.

Fanetele seculare de la Frumoasa au fost studiate detaliat in 1921 de catre Mihai Gusuleac si considerate de acesta ca fiind o “interesanta costisa pontica cu resturi de flora termofila”.

Rezervatia este formata din doua planuri distincte orientate spre vest: in partea superioara, la o altitudine medie de 395m este o panta cu inclinatie mare (cca.50 grade), iar in partea inferioara apare o fasie de fanat aproape plana, cu mici zone uneori inmlastinate. in partea superioara, cu panta mare, solul este uscat, nisipos cu un continut marit de carbonati, iar in partea plata se gaseste un cernoziom lipsit de carbonati.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Gura Humorului, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Fanetele Seculare de la Frumoasa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.