Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Forestiera Codrii de Arama din Agapia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Agapia, Romania precum: adresa Rezervatia Forestiera Codrii de Arama, cum ajung la Rezervatia Forestiera Codrii de Arama, program Rezervatia Forestiera Codrii de Arama, preturi Rezervatia Forestiera Codrii de Arama, poze Rezervatia Forestiera Codrii de Arama, localizare pe harta Rezervatia Forestiera Codrii de Arama si alte detalii Rezervatia Forestiera Codrii de Arama.

  • Locatie: Agapia, Neamt, Romania

Rezervatia forestiera “Codrii de arama” este situata in comuna Agapia, jud Neamt, pe dealul Filiorul, la o altitudine cuprinsa intre 550 si 650 metri.

Suprafata pe care se intinde rezervatia este de 10,2 ha. Gorunii seculari alcatuiesc in cea mai mare parte padurea, alaturi de acestia aici fiind inventariate alte circa 300 specii de plante.

Paraul Filioara se afla la poalele dealului cu palcuri de rachitisuri si mici mlastini cu rugina si izma. Pajistea din jur este alcatuita din paius rosu si iarba vantului.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Agapia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Forestiera Codrii de Arama?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.