Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Geobotanica Arinisul de la Cumpatu din Sinaia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sinaia, Romania precum: adresa Rezervatia Geobotanica Arinisul de la Cumpatu, cum ajung la Rezervatia Geobotanica Arinisul de la Cumpatu, program Rezervatia Geobotanica Arinisul de la Cumpatu, preturi Rezervatia Geobotanica Arinisul de la Cumpatu, poze Rezervatia Geobotanica Arinisul de la Cumpatu, localizare pe harta Rezervatia Geobotanica Arinisul de la Cumpatu si alte detalii Rezervatia Geobotanica Arinisul de la Cumpatu.

  • Locatie: Sinaia, Prahova, Romania

Malul stang al Prahovei adaposteste una dintre rezervatiile deosebite de la noi din tara, Rezervatia Geobotanica Arinisu, situata cartierul Cumpatu din localitatea Sinaia.

Este formata dintr-o padure de foioase ce cuprinde o varietate de specii de plante din diferite etaje de vegetatie, ocrotite prin lege.

Pe o suprafata de 1,4 ha, rezervatia pastreaza peisajul forestier natural, fiind cunoscuta pentru ocrotirea arinului alb.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sinaia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Geobotanica Arinisul de la Cumpatu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Riviera
Sinaia, Prahova

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Riviera

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.