Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Mestecanisul din Reci, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Reci, Romania precum: adresa Rezervatia Mestecanisul, cum ajung la Rezervatia Mestecanisul, program Rezervatia Mestecanisul, preturi Rezervatia Mestecanisul, poze Rezervatia Mestecanisul, localizare pe harta Rezervatia Mestecanisul si alte detalii Rezervatia Mestecanisul.

  • Locatie: Reci, Covasna, Romania

Rezervatia Mestecanisul de la Reci este situata in lunca Raului Negru, afluent al Oltului si se intinde pe o suprafata de cca 34 ha.

Este cea mai complexa rezervatie din judetul Covasna, avand un caracter geologic, floristic si faunistic, dar si cea mai intinsa.

Impresioneaza si prin complexul de mlastini eutrofe, populate de o serie de specii rare, relicte glaciare cum sunt mesteacanul pitic si angelica salbatica, dar si prin speciile rare de feriga, nuferi albi si broasca albastra.

In cadrul ei se gaseste si o plantatie de pin bancsian, specie rara care se adapteaza pe terenuri cu conditii de vegetatie foarte vitrega.

Rezervatia este cunoscuta mai ales datorita faptului ca a fost folosita ca decor al filmului Cold Mountain si mai putin datorita speciilor protejate in cadrul ei.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Reci, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Mestecanisul?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.