Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Nationala Masai Mara din Kenya. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Kenya precum: adresa Rezervatia Nationala Masai Mara, cum ajung la Rezervatia Nationala Masai Mara, program Rezervatia Nationala Masai Mara, preturi Rezervatia Nationala Masai Mara, poze Rezervatia Nationala Masai Mara, localizare pe harta Rezervatia Nationala Masai Mara si alte detalii Rezervatia Nationala Masai Mara.

  • Locatie: Kenya
  • Adresa: 60km SW of Narok
  • Transport - autobuz: matutu
  • Pret: bile intreg US$30.00, copil US$10.00, paznicii vor percepe o taxa de 250.00 de vehicul, pe langa taxa de fiecare persoana

Masai Mara este una din cele mai cunoscute rezervatii din Africa. Popularitatea sa provine de la migratia anuala a antilopelor gnu, densitatea faunei salbatice si varietatea speciilor de pasari, precum si de la savana intinsa. Peisajul este presarat cu salcami, de la care, probabil, provine si numele ‘mara’, care inseamna patat in limba Maasai.

Datorita altitudinii la care se afla, rezervatia Masai Mara are un climat temperat, ploaia cazand, in general, dupa-amiaza tarziu sau seara. Rezervatia se invecineaza cu Tanzania, fiind extensia nordica a parcului Serengeti. Animalele salbatice circula libere intre Kenya si Tanzania in cautarea hranei. Antilope gnu, zebre, impala, topi, girafe, gazele Thomson, leoparzi, lei, hiene, gheparzi si sacali se gasesc cu miile pe campiile din Masai Mara. In fiecare an, in luna iulie, antilopele gnu migreaza din Serengeti, Tanzania catre Masai Mara iar in octombrie sau noiembrie ele se intorc in Serengeti. Hipopotamii si crocodilii de Nil sunt din abundenta in raul Mara.

Povarnisul Oloololo, de la granita vestica, are cea mai mare concentratie de animale, in timp ce granita estica contine o zona mare impadurita, in care se pot observa mai greu animalele. Masaii au locuit in aceasta zona inca din secolul 17, traind in armonie cu fauna salbatica. Deoarece Masai Mara nu are statut de parc national, ei pot trai si-si pot scoate animalele la pascut in rezervatie.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Kenya? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Nationala Masai Mara?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.