Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Acvatoriul Litoral Marin Vama Veche 2 Mai din 2 Mai, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la 2 Mai, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Acvatoriul Litoral Marin Vama Veche 2 Mai, cum ajung la Rezervatia Naturala Acvatoriul Litoral Marin Vama Veche 2 Mai, program Rezervatia Naturala Acvatoriul Litoral Marin Vama Veche 2 Mai, preturi Rezervatia Naturala Acvatoriul Litoral Marin Vama Veche 2 Mai, poze Rezervatia Naturala Acvatoriul Litoral Marin Vama Veche 2 Mai, localizare pe harta Rezervatia Naturala Acvatoriul Litoral Marin Vama Veche 2 Mai si alte detalii Rezervatia Naturala Acvatoriul Litoral Marin Vama Veche 2 Mai.

  • Locatie: 2 Mai, Constanta, Romania

Rezervatia Naturala Acvatoriul litoral marin Vama Veche 2 Mai se afla in sudul litoralului romanesc, la granita cu Bulgaria, avand o suprafata de aproximativ 5.000 ha si o lungime de 7 km de coasta.

Rezervatia adaposteste o mare varietate de habitate si biocenoze specifice zonei marine romanesti, specii rare sau aflate in pericol, habitate de importanta europeana. Scopul rezervatiei este acela de a proteja și conserva habitatele marine importante sub aspect floristic si faunistic.

Un punct de referinta pentru diversitatea biologica a litoralului romanesc al Marii Negre il constituie diversitatea speciilor bentice si pelagice. In aceasta zona se intalnesc numeroase exemplare din cele trei specii de delfini care se gasesc in Marea Neagra: delfinul comun (Delphinus delphis), marsuinul (Phocaena phocaena) si afalinul (Tursiops truncatus).

Rezervatia Naturala Acvatoriul litoral marin Vama Veche 2 Mai este singura rezervatie submarina de pe litoralul Marii Negre.

Din anul 2004, administrarea rezervatiei este realizata prin preluarea in custodie pe o perioada de 5 ani, de catre Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Marina „Grigore Antipa” din Constanta.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in 2 Mai, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Acvatoriul Litoral Marin Vama Veche 2 Mai?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Casa Daren
Costinesti, Constanta

Vezi pagina unitatii de cazare Casa Daren

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.