Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Arboretumul Bazos din Recas, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Recas, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Arboretumul Bazos, cum ajung la Rezervatia Naturala Arboretumul Bazos, program Rezervatia Naturala Arboretumul Bazos, preturi Rezervatia Naturala Arboretumul Bazos, poze Rezervatia Naturala Arboretumul Bazos, localizare pe harta Rezervatia Naturala Arboretumul Bazos si alte detalii Rezervatia Naturala Arboretumul Bazos.

  • Locatie: Recas, Timis, Romania

Rezervatia Naturala arboretumul Bazos se afla in localitatea Bazosul Nou, judetul Timis si se intinde pe o suprafata totala de 60 hectare fiind una dintre cele mai valoroase colectii de arbori si arbusti de pe teritoriul Romaniei.

A fost declarata rezervatie stiintifica din anul 1954 si monument al naturii din 1988. Ulterior a fost considerata arie protejata pentru ocrotirea biodiversitatii genofondului si ecofondului.

Rezervatia a fost amenajata sub forma unui parc dendrologic, intr-o padure de fag si stejar, in prezent arboretul detinand un numar de 800 de taxoni. De asemenea, se intalnesc culturi experimentale cu specii exotice si o pepiniera cu arbori si arbusti ornamentali.

Un element aparte in Rezervatia Naturala arboretumul Bazos il constituie padurea de stejar, cu o vechime de 150 de ani si de o rara frumusete.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Recas, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Arboretumul Bazos?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.