Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Barzavita din Valiug, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Valiug, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Barzavita, cum ajung la Rezervatia Naturala Barzavita, program Rezervatia Naturala Barzavita, preturi Rezervatia Naturala Barzavita, poze Rezervatia Naturala Barzavita, localizare pe harta Rezervatia Naturala Barzavita si alte detalii Rezervatia Naturala Barzavita.

  • Locatie: Valiug, Caras-Severin, Romania

Rezervatia naturala Barzavita este o arie protejata de interes national situata in judetul Caras-Severin, pe teritoriul administrativ al comunei Valiug. Ea este inclusa in Parcul National Semenic – Cheile Carasului, intinzandu-se pe o suprafata de 3.406, 90 ha.

Barzavita reprezinta o zona (de interes geologic, floristic si faunistic, cu rupturi de pante, ravene, abrupturi si vai) impadurita in cea mai mare parte cu specii arboricole de fag in amestec cu brad si molid, stejar, gorun, iar la nivelul ierburilor sunt intalnite specii floristice de cornisor, ghimpe sau floarea-semenicului (Antennaria dioica).

Fauna este alcatuita din specii de mamifere, pasari, insecte, pesti, batracieni si reptile.

Cai de acces: Drumul judetean DJ582 – Resita – Secu – Valiug – Crivaia, continuand drumul pana la cantonul silvic „Seaua Barzava”.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Valiug, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Barzavita?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.