Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Blocurile de Calcar de la Badila din Parscov, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Parscov, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Blocurile de Calcar de la Badila, cum ajung la Rezervatia Naturala Blocurile de Calcar de la Badila, program Rezervatia Naturala Blocurile de Calcar de la Badila, preturi Rezervatia Naturala Blocurile de Calcar de la Badila, poze Rezervatia Naturala Blocurile de Calcar de la Badila, localizare pe harta Rezervatia Naturala Blocurile de Calcar de la Badila si alte detalii Rezervatia Naturala Blocurile de Calcar de la Badila.

  • Locatie: Parscov, Buzau, Romania

Rezervatia naturala Blocurile de calcar de la Badila este situata pe Valea Buzaului, intre Rusavat (comuna Viperesti) si Badila (comuna Parscov), in Subcarpatii de Curbura. Aceasta ocupa o suprafata de 1 ha.

Este o rezervatie geologica si paleontologica formata din 40 blocuri de calcar cu forme si dimensiuni diferite, apartinand Jurasicului superior.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Parscov, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Blocurile de Calcar de la Badila?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Sincer in afara vechimii straturilo de calcar nu prea se vede nimic interesant.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.