Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Botanica Poiana cu Narcise din Muntii Baiului din Azuga, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Azuga, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Botanica Poiana cu Narcise din Muntii Baiului, cum ajung la Rezervatia Naturala Botanica Poiana cu Narcise din Muntii Baiului, program Rezervatia Naturala Botanica Poiana cu Narcise din Muntii Baiului, preturi Rezervatia Naturala Botanica Poiana cu Narcise din Muntii Baiului, poze Rezervatia Naturala Botanica Poiana cu Narcise din Muntii Baiului, localizare pe harta Rezervatia Naturala Botanica Poiana cu Narcise din Muntii Baiului si alte detalii Rezervatia Naturala Botanica Poiana cu Narcise din Muntii Baiului.

  • Locatie: Azuga, Prahova, Romania

Rezervatia naturala botanica Poiana cu Narcise din Muntii Baiului are o suprafata de peste 18 hectare, aflandu-se in apropiere de Azuga.

Este situata pe un versant al Culmii Baiului, la o altitudine de 1.500 de metri, intr-o zona ce incanta prin frumuseatea naturala, cu izvoare si pacluri nenumarate de narcise albe.

La Poiana Narciselor se poate ajunge parcurgand urmatorul traseu turistic, care este usor, placut si dureza in jur de 8-9 ore.

Sinaia – Cabana Piscul Cainelui – Vf. Piscul Cainelui – Vf. Dragan – Saua Baiului – Vf. Cazacu – Culmea Urechea – Partia Sorica – Azuga

Marcaje:

Sinaia – Vf. Piscul Cainelui: punct albastru

Vf. Piscul Cainelui – Saua Baiului: banda rosie

Saua Baiului – Azuga: drum forestier respectiv poteca nemarcata


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Azuga, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Botanica Poiana cu Narcise din Muntii Baiului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Riviera
Sinaia, Prahova

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Riviera

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.