Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Calcarele de la Fata Fetii din Clopotiva, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Clopotiva, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Calcarele de la Fata Fetii, cum ajung la Rezervatia Naturala Calcarele de la Fata Fetii, program Rezervatia Naturala Calcarele de la Fata Fetii, preturi Rezervatia Naturala Calcarele de la Fata Fetii, poze Rezervatia Naturala Calcarele de la Fata Fetii, localizare pe harta Rezervatia Naturala Calcarele de la Fata Fetii si alte detalii Rezervatia Naturala Calcarele de la Fata Fetii.

  • Locatie: Clopotiva, Hunedoara, Romania

Rezervatia Naturala Calcarele de la Fata Fetii se afla in comuna Clopotiva, judetul Hunedoara si este o arie protejata de interes national, de tip botanic, inclusa in Geoparcul Dinozaurilor „Tara Hategului”.

Suprafata rezervatiei este de 3 hectare si adaposteste specii de plante de interes stiintific exceptional, precum Centaurea retezatensi, Hepatica transsilvanica, Hepatica media, Leontopodium alpinum, Lilium jankae, Aconitum antihora.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Clopotiva, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Calcarele de la Fata Fetii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.