Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Coloanele de la Limpedea din Baia Mare, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Baia Mare, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Coloanele de la Limpedea, cum ajung la Rezervatia Naturala Coloanele de la Limpedea, program Rezervatia Naturala Coloanele de la Limpedea, preturi Rezervatia Naturala Coloanele de la Limpedea, poze Rezervatia Naturala Coloanele de la Limpedea, localizare pe harta Rezervatia Naturala Coloanele de la Limpedea si alte detalii Rezervatia Naturala Coloanele de la Limpedea.

  • Locatie: Baia Mare, Maramures, Romania

Rezervatia naturala Coloanele de la Limpedea este situata in cartierul Ferneziu din Baia Mare si ocupa suprafata de 3 ha.

Accesul se face de pe DN18 (confluenta Firizei cu Sasarul), din partea estica a orasului spre nord, pe Valea Firizei, prin cartierul Ferneziu.

Zona protejata prezinta o cariera executata in andezite-dacite piroxenice, roci constituite din felspati plagioclazi, piroxeni, hornblenda si o masa fundamentala partial sticloasa.

Coloanele au inaltimea de 15 m si o circumferinta ce depaseste pe alocuri 1 m.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Baia Mare, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Coloanele de la Limpedea?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Pensiunea Vlad
Baia Sprie, Maramures

Vezi pagina unitatii de cazare Pensiunea Vlad

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.