Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Complexa Pestera Ialomitei din Busteni, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Busteni, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Complexa Pestera Ialomitei, cum ajung la Rezervatia Naturala Complexa Pestera Ialomitei, program Rezervatia Naturala Complexa Pestera Ialomitei, preturi Rezervatia Naturala Complexa Pestera Ialomitei, poze Rezervatia Naturala Complexa Pestera Ialomitei, localizare pe harta Rezervatia Naturala Complexa Pestera Ialomitei si alte detalii Rezervatia Naturala Complexa Pestera Ialomitei.

  • Locatie: Busteni, Prahova, Romania

Rezervatia naturala complexa Pestera Ialomitei cuprinde padurea Cocora, pestera Ialomitei, cheile Ursului, cheile Pesterii si valea Haroabei, la care se adauga o fasie cu vegetatie subalpina din muntele Cocora si din muntele Batrana.

Rezervatia este situata pe versantul drept al Ialomitei, la altitudine de 1600 m; este etajata si are o lungime de 804 m.

In cuprinsul acestei rezervatii este delimitata rezervatia botanica Tanovul Laptici, cu o suprafata de 1,23 ha. Este ocrotita vegetatia specifica de mlastina cu Sphagnum si unele specii rare de plante intre care mai importanta este Salix myrtiloides.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Busteni, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Complexa Pestera Ialomitei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Riviera
Sinaia, Prahova

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Riviera

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.