Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Complexul Piscicol din Dumbravita, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Dumbravita, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Complexul Piscicol, cum ajung la Rezervatia Naturala Complexul Piscicol, program Rezervatia Naturala Complexul Piscicol, preturi Rezervatia Naturala Complexul Piscicol, poze Rezervatia Naturala Complexul Piscicol, localizare pe harta Rezervatia Naturala Complexul Piscicol si alte detalii Rezervatia Naturala Complexul Piscicol.

  • Locatie: Dumbravita, Brasov, Romania

Complexul piscicol de la Dumbravita este situat in Depresiunea Barsei si reprezinta o arie avifaunistica protejata, de interes international inca din anul 2006.

Se intinde pe o suprafata de 414 ha, ce cuprinde un lac de acumulare si un sistem de helestee piscicole. Complexul este bogat in 90 de specii de pasari acvatice ce reprezinta peste 600 din ornitofauna acvatica a Romaniei.

Zona mai este numita si Delta Brasovului sau Delta dintre munti, datorita varietatii faunistice, dominata de: specii de starci, pasari de tarm, pescarusi, cormorani mari, egrete, berze negre, garlite mari, rate, buhaiul de balta, starcul pitic si starcul rosu. Flora este reprezentata de stuf si papura.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Dumbravita, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Complexul Piscicol?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.