Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Dealul Colt si Dealul Zanoaga din Deva, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Deva, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Dealul Colt si Dealul Zanoaga, cum ajung la Rezervatia Naturala Dealul Colt si Dealul Zanoaga, program Rezervatia Naturala Dealul Colt si Dealul Zanoaga, preturi Rezervatia Naturala Dealul Colt si Dealul Zanoaga, poze Rezervatia Naturala Dealul Colt si Dealul Zanoaga, localizare pe harta Rezervatia Naturala Dealul Colt si Dealul Zanoaga si alte detalii Rezervatia Naturala Dealul Colt si Dealul Zanoaga.

  • Locatie: Deva, Hunedoara, Romania

Rezervatia Naturala Dealul Colt si Dealul Zanoaga se afla in municipiul Deva, judetul Hunedoara si este arie naturala protejata de interes national, de tip botanic.

Suprafata rezervatiei este de 78 hectare si predomina o vegetatie abundenta in care au fost identificate 533 specii, un procent ridicat dintre acestea fiind elemente de flora submediteraneana, balcanica si endemice.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Deva, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Dealul Colt si Dealul Zanoaga?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Vila Royal
Deva, Hunedoara

Vezi pagina unitatii de cazare Vila Royal

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.