Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia naturala Detunata Goala si Detunata Flocoasa din Bucium, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bucium, Romania precum: adresa Rezervatia naturala Detunata Goala si Detunata Flocoasa, cum ajung la Rezervatia naturala Detunata Goala si Detunata Flocoasa, program Rezervatia naturala Detunata Goala si Detunata Flocoasa, preturi Rezervatia naturala Detunata Goala si Detunata Flocoasa, poze Rezervatia naturala Detunata Goala si Detunata Flocoasa, localizare pe harta Rezervatia naturala Detunata Goala si Detunata Flocoasa si alte detalii Rezervatia naturala Detunata Goala si Detunata Flocoasa.

  • Locatie: Bucium, Alba, Romania

Rezervatia naturala Detunata Goala si Detunata Flocoasa se afla in comuna Bucium, judetul Alba si constituie arie protejata de interes national, de tip geologic si botanic.

Detunata Goala se afla la altitudinea de 1.158 metri si este lipsita de padure, avand o fizionomie magmatica fascinanta iar Detunata Flocoasa se afla la o altitudine de 1.258 metri, denumirea ei venind de la numele padurii de molid ce o acopera.

Numele de detunata vine de la denumirea gruparii de stanci alcatuite din coloane de bazalt, neacoperite de vegetatie, avand la poalele masivului grohotis, provenind de la desprinderea unei pietre din masiv producand prin cadere un zgomot asemanator tunetului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bucium, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia naturala Detunata Goala si Detunata Flocoasa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Vila Royal
Deva, Hunedoara

Vezi pagina unitatii de cazare Vila Royal

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.