Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Faneata cu Narcise Zervesti din Caransebes, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Caransebes, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Faneata cu Narcise Zervesti, cum ajung la Rezervatia Naturala Faneata cu Narcise Zervesti, program Rezervatia Naturala Faneata cu Narcise Zervesti, preturi Rezervatia Naturala Faneata cu Narcise Zervesti, poze Rezervatia Naturala Faneata cu Narcise Zervesti, localizare pe harta Rezervatia Naturala Faneata cu Narcise Zervesti si alte detalii Rezervatia Naturala Faneata cu Narcise Zervesti.

  • Locatie: Caransebes, Caras-Severin, Romania

Rezervatia naturala Faneata cu narcise Zervesti a fost declarata arie protejata de interes national in anul 2000. Aceasta este situata in judetul Caras-Severin, pe teritoriul administrativ al comunei Turnu Ruieni.

Este o rezervatie naturala de tip botanic aflata in partea sudica a satului Zervesti.

Faneata cu narcise Zervesti se intinde pe o suprafata de 40 ha si reprezinta o zona colinara cu fanete, unde vegeteaza o specie floristica de narcisa, din genul Narcissus stellaris.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Caransebes, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Faneata cu Narcise Zervesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.