Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Fanetele cu Narcise din Nucsoara, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Nucsoara, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Fanetele cu Narcise, cum ajung la Rezervatia Naturala Fanetele cu Narcise, program Rezervatia Naturala Fanetele cu Narcise, preturi Rezervatia Naturala Fanetele cu Narcise, poze Rezervatia Naturala Fanetele cu Narcise, localizare pe harta Rezervatia Naturala Fanetele cu Narcise si alte detalii Rezervatia Naturala Fanetele cu Narcise.

  • Locatie: Nucsoara, Hunedoara, Romania

Fanetele cu Narcise de la Nucsoara, comuna Salasu de Sus, reprezinta o arie protejata de interes national, de tip botanic. Se intinde in depresiunea Hategului din Muntii Retezat, pe o suprafata de 20 ha si face parte din Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului.

Narcisele de aici infloresc in fiecare luna mai pana la mijlocul lunii iunie si aduna turisti din toata tara la sarbatoarea care se organizeaza cu acest prilej, Festivalul Narciselor, cand puteti admira incantatoarea priveliste oferita de natura.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Nucsoara, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Fanetele cu Narcise?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.