Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Groapa cu Pini din Nistoresti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Nistoresti, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Groapa cu Pini, cum ajung la Rezervatia Naturala Groapa cu Pini, program Rezervatia Naturala Groapa cu Pini, preturi Rezervatia Naturala Groapa cu Pini, poze Rezervatia Naturala Groapa cu Pini, localizare pe harta Rezervatia Naturala Groapa cu Pini si alte detalii Rezervatia Naturala Groapa cu Pini.

  • Locatie: Nistoresti, Vrancea, Romania

Rezervatia naturala Groapa cu Pini se afla pe un sector al versantului stang, in cursul superior al Paraului Coza, judetul Vrancea si a fost infiintata pentru a conserva elemente de paleontologie si de peisaj.

Rezervatia este de o frumusete deosebita mai ales prin structurile geologice, prin jocul de culori galben – cenusii – roscate, legate genetic de straturile de Tisaru inferioare si superioare, Burdigalian si Badenian, prezentand numeroase si variate urme de fauna fosila. Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Nistoresti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Groapa cu Pini?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.