Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Groposu din Resita, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Resita, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Groposu, cum ajung la Rezervatia Naturala Groposu, program Rezervatia Naturala Groposu, preturi Rezervatia Naturala Groposu, poze Rezervatia Naturala Groposu, localizare pe harta Rezervatia Naturala Groposu si alte detalii Rezervatia Naturala Groposu.

  • Locatie: Resita, Caras-Severin, Romania

Rezervatia naturala Groposu a fost declarata arie protejata de interes national (rezervatie de tip mixt, geomorfologic, faunistic, forestier si floristic) in anul 2000. Este situata in judetul Caras-Severin, pe teritoriul administrativ al municipiului Resita.

Are o suprafata de 883,60 ha, este inclusa in Parcul National Semenic – Cheile Carasului si reprezinta o zona de interes geomorfologic (roca metamorfica de gnais, micasist, biotituri, granidiorite si granite; ravene, rupturi de panta, abrupturi, conuri de dejectie, torente), forestier, floristic (Anthenaria dioica – floarea semenicului) si faunistic.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Resita, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Groposu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.