Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Iezerul Latoritei din Ciungetu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ciungetu, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Iezerul Latoritei, cum ajung la Rezervatia Naturala Iezerul Latoritei, program Rezervatia Naturala Iezerul Latoritei, preturi Rezervatia Naturala Iezerul Latoritei, poze Rezervatia Naturala Iezerul Latoritei, localizare pe harta Rezervatia Naturala Iezerul Latoritei si alte detalii Rezervatia Naturala Iezerul Latoritei.

  • Locatie: Ciungetu, Valcea, Romania

Rezervatia naturala Iezerul Latoritei se afla in Muntii Latoritei, langa lacurile Petrimanu si Galbenu, judetul Valcea si reprezinta zona de izvor a Raului Latorita.

Este o rezervatie naturala mixta compusa din lacuri glaciare, cascade, relief glaciar, rauri, paduri de foioase si conifere, pajisti alpine si subalpine, tufarisuri, grohotisuri, stancarii, specii de animale protejate la nivel national (rasul, specii de pesti, specii de pasari, amfibieni si reptile etc.), specii de plante variate.

Rezervatia se afla la o altitudine de 1350-1700 metri, existand posibilitatea de drumetii, turism de recreere, practicarea sporturilor extreme (alpinism), speologie, pescuit sportiv.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ciungetu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Iezerul Latoritei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.