Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Lepsa-Zboina din Lepsa, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Lepsa, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Lepsa-Zboina, cum ajung la Rezervatia Naturala Lepsa-Zboina, program Rezervatia Naturala Lepsa-Zboina, preturi Rezervatia Naturala Lepsa-Zboina, poze Rezervatia Naturala Lepsa-Zboina, localizare pe harta Rezervatia Naturala Lepsa-Zboina si alte detalii Rezervatia Naturala Lepsa-Zboina.

  • Locatie: Lepsa, Vrancea, Romania

Rezervatia naturala Lepsa-Zboina se afla in bazinul superior al Paraului Lepsa, langa localitatea Lepsa, judetul Vrancea si a fost infiintata pentru a conserva arealul de arborete forestiere de tip fundamental ce detin varste cuprinse intre 100 si 200 ani.

Flora prezenta aici este si ea de o deosebita importanta mai ales prin faptul ca datorita conditiilor stationale deosebite este foarte bogata in specii endemice.

Relieful este format din creste secundare, sei si vai adanci, cu povarnisuri abrupte care fragmenteaza versantul sud-vestic al Muntilor Zboina Neagra si Zboina Verde.

Culmea Zboina provine din fragmentarea platformei de eroziune de 1300 metri iar diferenta de altitudine dintre paraul Lepsa si inaltimea maxima a crestei este de aproape 700 metri.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Lepsa, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Lepsa-Zboina?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
romeo j

romeo-j

Aer, susur de izvor, liniste si calm iti inspira o plimbare prin zonele verzi ale tarii ca si aceasta.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 4 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.