Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Mlastina Hergheliei din Venus, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Venus, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Mlastina Hergheliei, cum ajung la Rezervatia Naturala Mlastina Hergheliei, program Rezervatia Naturala Mlastina Hergheliei, preturi Rezervatia Naturala Mlastina Hergheliei, poze Rezervatia Naturala Mlastina Hergheliei, localizare pe harta Rezervatia Naturala Mlastina Hergheliei si alte detalii Rezervatia Naturala Mlastina Hergheliei.

  • Locatie: Venus, Constanta, Romania

Rezervatia Naturala Mlastina Hergheliei este o rezervatie mixta, situata intre statiunile Saturn si Venus, pe teritoriul municipiului Mangalia. Fost golf maritim, rezervatia are o suprafata de 98 ha, fiind transformata in laguna, prin inchiderea realizata de cordonul maritim.

In prezent, rezervatia reprezinta o mlastina eutrofa clasica, prezentand un important depozit de turba, intrerupt din loc in loc de ochiuri de apa in care se observa izvoare ascendente sulfuroase. Izvoarele sulfuroase fac ca mlastina sa fie un loc propice pentru vietuitoare, in special in timpul iernii.

De o importanta deosebita este avifauna mlastinii, cu suprafata de 1 kmp, amplasata intr-o zona puternic antropizata, ce permite existenta unei diversitati de pasari ce iti gasesc aici adapost in orice anotimp.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Venus, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Mlastina Hergheliei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Casa Daren
Costinesti, Constanta

Vezi pagina unitatii de cazare Casa Daren

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.