Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Mlastina Iezerul Mare din Harnicesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Harnicesti, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Mlastina Iezerul Mare, cum ajung la Rezervatia Naturala Mlastina Iezerul Mare, program Rezervatia Naturala Mlastina Iezerul Mare, preturi Rezervatia Naturala Mlastina Iezerul Mare, poze Rezervatia Naturala Mlastina Iezerul Mare, localizare pe harta Rezervatia Naturala Mlastina Iezerul Mare si alte detalii Rezervatia Naturala Mlastina Iezerul Mare.

  • Locatie: Harnicesti, Maramures, Romania

Rezervatia naturala Mlastina Iezerul mare este situata la altitudinea de 1.014 m, pe platoul Muntilor Ignis, in localitatea Harnicesti, comuna maramureseana Desesti.

Pe o suprafata de 5 ha se intinde o zona ocrotita pentru mlastina oligotrofa de aici, una dintre cele mai bine conservate.

Mlastina Iezerul Mare este specifica turbariilor, avand un ochi de apa de forma neregulata in mijloc, lungimea de 25 m si latimea de 9 m.

Este drenata slab de paraiele Valea Chei si Valea Zavoare.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Harnicesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Mlastina Iezerul Mare?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.