Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Mlastinile Murani din Dumbravita, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Dumbravita, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Mlastinile Murani, cum ajung la Rezervatia Naturala Mlastinile Murani, program Rezervatia Naturala Mlastinile Murani, preturi Rezervatia Naturala Mlastinile Murani, poze Rezervatia Naturala Mlastinile Murani, localizare pe harta Rezervatia Naturala Mlastinile Murani si alte detalii Rezervatia Naturala Mlastinile Murani.

  • Locatie: Dumbravita, Timis, Romania

Rezervatia Naturala Mlastinile Murani se afla in localitatea cu acelasi nume, intre Campia Vinga si Campia Joasa, judetul Timis si reprezinta un loc ideal de cuibarire si de popas in timpul pasajului pentru un numar insemnat de pasari de apa.

O parte a rezervatiei, Acumularea Murani, a fost desecata de catre Apele Romane Banat, in scopul decolmatarii.

Din cauza desecarii numarul speciilor de pasari s-a redus treptat, dar pe luciul apei se pot observa inca specii protejate de lege.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Dumbravita, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Mlastinile Murani?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.