Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Ostrovul Haralambie din Dichiseni, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Dichiseni, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Ostrovul Haralambie, cum ajung la Rezervatia Naturala Ostrovul Haralambie, program Rezervatia Naturala Ostrovul Haralambie, preturi Rezervatia Naturala Ostrovul Haralambie, poze Rezervatia Naturala Ostrovul Haralambie, localizare pe harta Rezervatia Naturala Ostrovul Haralambie si alte detalii Rezervatia Naturala Ostrovul Haralambie.

  • Locatie: Dichiseni, Calarasi, Romania

Ostrovul Haralambie reprezinta o mica insula situata pe Dunare. Acesta fost declarat rezervatie naturala si ocupa o suprafata de 44,9 ha.

Rezervatia este incadrata in regiunea biogeografica – stepa, in ecoregiunea Lunca inundabila a Dunarii. Contine habitate de apa dulce, cu specii de vegetatie si fauna protejate.

Padurea de esenta moale se afla intr-un proces de regenerare pe mai mult de 50% din suprafata ostrovului. In partea de amonte a ostrovului se gasesc arbori batrani de ulm.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Dichiseni, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Ostrovul Haralambie?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.