Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Padurea Branistea Catarilor din Corabia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Corabia, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Padurea Branistea Catarilor, cum ajung la Rezervatia Naturala Padurea Branistea Catarilor, program Rezervatia Naturala Padurea Branistea Catarilor, preturi Rezervatia Naturala Padurea Branistea Catarilor, poze Rezervatia Naturala Padurea Branistea Catarilor, localizare pe harta Rezervatia Naturala Padurea Branistea Catarilor si alte detalii Rezervatia Naturala Padurea Branistea Catarilor.

  • Locatie: Corabia, Olt, Romania

Rezervatia naturala Padurea Branistea Catarilor este situata pe teritoriul comunei Obarsia, in partea de sud-vest a Campiei Romanatiului, in Campul Leu-Rotunda. Aceasta ocupa o suprafata de 301,3 ha, din care 165,9 ha se afla in zona strict protejata.

Vegetatia lemnoasa este dominata de stejarul brumariu, cu varsta cuprinsa intre 150-190 ani, si de salcam. Se mai intalnesc: frasinul, paltinul de camp, teiul pucios, corcodusul, nucul, plopii euramericani, paducelul, porumbarul, macesul.

Unul din exemplarele de stejar brumariu are o varsta cuprinsa intre 450-500 ani si un diametru al trunchiului de cca. 2 m. Este declarat monument al naturii, fiind monitorizat si pus sub protectie integrala.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Corabia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Padurea Branistea Catarilor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.