Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Padurea Ciornuleasa din Mitreni, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Mitreni, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Padurea Ciornuleasa, cum ajung la Rezervatia Naturala Padurea Ciornuleasa, program Rezervatia Naturala Padurea Ciornuleasa, preturi Rezervatia Naturala Padurea Ciornuleasa, poze Rezervatia Naturala Padurea Ciornuleasa, localizare pe harta Rezervatia Naturala Padurea Ciornuleasa si alte detalii Rezervatia Naturala Padurea Ciornuleasa.

  • Locatie: Mitreni, Calarasi, Romania

Rezervatia naturala Padurea Ciornuleasa se afla in Baraganul Mostistei, aproape de localitatea Mitreni, judetul Calarasi si este rezervatie forestiera.

Rezervatia se intinde pe o suprafata de 73,2 hectare si a fost infiintata pentru a proteja arbori seculari, cu varste de peste 130 de ani: stejar brumariu, frasin.

Aici se gaseste un valoros fond cinegetic: iepuri, mistreti, caprioare, fazani.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Mitreni, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Padurea Ciornuleasa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.