Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Padurea Comorova din Neptun, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Neptun, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Padurea Comorova, cum ajung la Rezervatia Naturala Padurea Comorova, program Rezervatia Naturala Padurea Comorova, preturi Rezervatia Naturala Padurea Comorova, poze Rezervatia Naturala Padurea Comorova, localizare pe harta Rezervatia Naturala Padurea Comorova si alte detalii Rezervatia Naturala Padurea Comorova.

  • Locatie: Neptun, Constanta, Romania

Padurea Comorova este declarara in prezent rezervatie forestiera si parc dendrologic. Are o suprafata de 1,2 ha si cuprinde: stejari, cedri, tei, chiparosi, pini, mesteceni etc.

Padurea Comorova a fost plantata in anul 1890, prin eforturile Academiei Romane, cu sustinerea Casei Regale in vederea realizarii unei perdele de protectie care sa atenueze fenomenul desertificarii.

La inceputul secolului XX, padurea se intindea de la Costinesti pana la Mangalia. in anul 1971, o buna parte din terenul aferent padurii a trecut in administrarea Trustului Carpati (fosta gospodarie a Partidului Comunist Roman), care a defrisat suprafetele pe care au fost construite vilele de protocol ale dictatorului Nicolae Ceausescu, precum si statiunile din nordul Mangaliei (Neptun -Olimp, Venus, Jupiter, Saturn).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Neptun, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Padurea Comorova?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Casa Daren
Costinesti, Constanta

Vezi pagina unitatii de cazare Casa Daren

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.