Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Padurea de Larice de la Vidolm din Ocolis, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ocolis, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Padurea de Larice de la Vidolm, cum ajung la Rezervatia Naturala Padurea de Larice de la Vidolm, program Rezervatia Naturala Padurea de Larice de la Vidolm, preturi Rezervatia Naturala Padurea de Larice de la Vidolm, poze Rezervatia Naturala Padurea de Larice de la Vidolm, localizare pe harta Rezervatia Naturala Padurea de Larice de la Vidolm si alte detalii Rezervatia Naturala Padurea de Larice de la Vidolm.

  • Locatie: Ocolis, Alba, Romania

Rezervatia Naturala Padurea de Larice de la Vidolm se afla in apropiere de Turda, judetul Alba si se intinde pe o suprafata de 90 hectare.

Padurea este conservata de acum 18.000 de ani din ultima era glaciara, constituindu-se ca un relict.

Laricele s-au dezvoltat pe cale naturala datorita conditiilor favorabile si sunt localizate la altitudini de peste 700 metri, atingand inaltimi de 40 metri.

Rezervatia mai detine si elemente de mare insemnatate floristica si fitogeografica: murul de stanca (rubus saxatilis), sorbul dacic (sorbus dacica), umbelifera rara (Pleurospermum austriacum) si orchideea (goodyera repens).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ocolis, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Padurea de Larice de la Vidolm?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.