Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Padurea Ezerisel din Resita, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Resita, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Padurea Ezerisel, cum ajung la Rezervatia Naturala Padurea Ezerisel, program Rezervatia Naturala Padurea Ezerisel, preturi Rezervatia Naturala Padurea Ezerisel, poze Rezervatia Naturala Padurea Ezerisel, localizare pe harta Rezervatia Naturala Padurea Ezerisel si alte detalii Rezervatia Naturala Padurea Ezerisel.

  • Locatie: Resita, Caras-Severin, Romania

Rezervatia naturala Padurea Ezerisel este situata in judetul Caras-Severin, pe teritoriul administrativ al comunei Ezeris, in partea sudica a satului Soceni.

A fost declarata arie protejata de interes national (rezervatie naturala de tip floristic si faunistic) in anul 2000 si se intinde pe o suprafata de 120 ha.

Reprezinta o zona de deal impadurita, cu mai multe vai temporar active si culmi domoale, zona ce este strabatuta de cursul paraului Ezerisel.

Aici flora este constituita din specii arboricole de fag in amestec cu frasin, tei, carpen, cer gorun, garnita; specii de arbusti (mojdrean, carpinita, soc negru, corn, lemnul cainelui, paducel, sanger), iar la nivelul ierburilor sunt intalnite specii foloristice de pajisti (paius rosu, scredei, horsti, rogoz).

Fauna este alcatuita din mamifere (lup, vulpe, caprioara, mistret), pasari (pitigoi, vrabie, ciocanitoare, ciocarlie), reptile, amfibieni.

Acces: pe partea dreapta a drumului national DN58 Resita – Soceni – Brebu


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Resita, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Padurea Ezerisel?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.