Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Padurea Hagieni din Hagieni, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Hagieni, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Padurea Hagieni, cum ajung la Rezervatia Naturala Padurea Hagieni, program Rezervatia Naturala Padurea Hagieni, preturi Rezervatia Naturala Padurea Hagieni, poze Rezervatia Naturala Padurea Hagieni, localizare pe harta Rezervatia Naturala Padurea Hagieni si alte detalii Rezervatia Naturala Padurea Hagieni.

  • Locatie: Hagieni, Constanta, Romania

Padurea Hagieni este o rezervatie naturala zoo-botanica ocrotita incepand cu anul 1962. Este situata in Podisul Negru din judetul Constanta, mai exact pe teritoriul administrativ al orasului Murfatlar si al comunelor Limanu si Albesti.

Rezervatia Padurea Hagieni reprezinta una dintre cele mai valoroase zone din peisajul dobrogean, impresionand prin diversitatea sa ce contrasteaza cu peisajul litoralului situat la doar cativa kilometri. Se remarca si prin raritatile faunistice care si-au gasit aici refugiul, dar si prin speciile deosebite de stejar.

Aici se gasesc balti cu vegetatie acvatica si palustra, stepe pietroase, coaste si rape de calcar, palcuri de arbusti spinosi, luminisuri cu vegetatie de stepa si paduri umbroase de diferite esente.

Rezervatia forestiera Hagieni cuprinde 100 de hectare de stejari, carpinita si poieni, iar la vest din 28 de hectare de vai stancoase si poieni cu specii de plante erbacee ocrotite precum: vioreaua, brebenelul, brandusa aurie, zambila, stanjenelul, bujorul etc.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Hagieni, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Padurea Hagieni?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.