Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Padurea Homosu din Harlau, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Harlau, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Padurea Homosu, cum ajung la Rezervatia Naturala Padurea Homosu, program Rezervatia Naturala Padurea Homosu, preturi Rezervatia Naturala Padurea Homosu, poze Rezervatia Naturala Padurea Homosu, localizare pe harta Rezervatia Naturala Padurea Homosu si alte detalii Rezervatia Naturala Padurea Homosu.

  • Locatie: Harlau, Iasi, Romania

Rezervatia Naturala Padurea Homosu se afla in apropierea comunei Deleni, intre paraiele Dracului la sud si Valea Larga la nord, judetul Iasi, la altitudinea de 410 – 470 metri.

Rezervatia se prezinta ca un interesant codru secular de fag, instalat pe un sol brun – roscat de padure. Arborii sunt dispusi pe doua etaje: primul cu o longevitate de aproximativ 160 de ani, tulpinile avand diametrul de 60 cm si al doilea cu varsta de 60 de ani.

Se mai intalnesc carpenul, frasinul si teiul argintiu. Stratul erbaceu este format din: pochivnic, coltisor, brebenei, alior, pastita, gainusi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Harlau, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Padurea Homosu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.