Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Pestera Zeicului din Campu lui Neag, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Campu lui Neag, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Pestera Zeicului, cum ajung la Rezervatia Naturala Pestera Zeicului, program Rezervatia Naturala Pestera Zeicului, preturi Rezervatia Naturala Pestera Zeicului, poze Rezervatia Naturala Pestera Zeicului, localizare pe harta Rezervatia Naturala Pestera Zeicului si alte detalii Rezervatia Naturala Pestera Zeicului.

  • Locatie: Campu lui Neag, Hunedoara, Romania

Rezervatia Naturala Pestera Zeicului este situata in comuna Campu lui Neag din bazinul Jiului de vest, judetul Hunedoara si este o zona protejata datorita varietatii de formatiuni stalagmitice si a bogatului material paleontologic existent aici.

Denumirea rezervatiei provine de la haiducul Zeicu, despre care se spune ca ar fi locuit in aceasta pestera pentru cativa ani.

Pestera Zeicului se intinde pe o suprafata de 1 ha si prezinta unele dificultati, hornuri si puturi, fiind destul de greu accesibila. Parcurgerea pesterii pe toata lungimea necesita echipament adecvat si pregatire speologica.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Campu lui Neag, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Pestera Zeicului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Cabana Trei Brazi
Rausor, Hunedoara

Vezi pagina unitatii de cazare Cabana Trei Brazi

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.