Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Piatra Pinului din Gura Humorului, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Gura Humorului, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Piatra Pinului, cum ajung la Rezervatia Naturala Piatra Pinului, program Rezervatia Naturala Piatra Pinului, preturi Rezervatia Naturala Piatra Pinului, poze Rezervatia Naturala Piatra Pinului, localizare pe harta Rezervatia Naturala Piatra Pinului si alte detalii Rezervatia Naturala Piatra Pinului.

  • Locatie: Gura Humorului, Suceava, Romania

Piatra Pinului reprezinta o comoara pentru paleontologi. Acum 40 de ani, aici a fost gasita fosila unui peste de aproape doi metri.

Rezervatia naturala Piatra Pinului este situata pe malul drept al raului Moldova.

Punctul fosilifer de aici cuprinde depozite sedimentare care s-au format in urma cu cca 30 milioane de ani, in Oligocen. Rocile fine, bituminoase (roci mama ale zacamintelor de petrol) contin numeroase resturi fosile de pesti sub forma de solzi, resturi de schelete si schelete intregi.

Pana la un anumit punct, drumul pana la Piatra Pinului coincide cu traseul spre Partia Soimul. Mergi pe Drumul National 17 pana ajungi in orasul Gura Humorului. Indicatoare sunt din belsug, asa ca traseul nu este complicat: o iei, apoi, la stanga, spre Voroneţ, iar dupa ce treci podul peste apa Moldovei faci din nou la stanga si ajungi pe aleea Piatra Pinului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Gura Humorului, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Piatra Pinului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.