Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Dubrava Vadului din Sercaia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sercaia, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Dubrava Vadului, cum ajung la Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Dubrava Vadului, program Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Dubrava Vadului, preturi Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Dubrava Vadului, poze Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Dubrava Vadului, localizare pe harta Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Dubrava Vadului si alte detalii Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Dubrava Vadului.

  • Locatie: Sercaia, Brasov, Romania

La marginea satului Vad, nu departe de Fagaras, se intinde Dumbrava Vadului, frumoasa padure de stejari, declarata monument al naturii (1964).

Rezervatia naturala Poiana cu Narcise este singura de acest profil din Europa. Pe o suprafata de 400 ha, padurea si poienile impodobesc cadrul natural intr-un peisaj de vis.

Dumbrava este situata la o altitudine de 500 m, fiind situata in singura padure cu stejar din Tara Fagarasului. Zona este cunoscuta pentru poienile cu narcise ce se intind pe mai mult de 300 ha, favorizate de solul podzolic, usor mlastinos si de umbra slaba a arborilor.

Anual, in apropierea sarbatorii Sfintilor Constantin si Elena din luna mai, se organizeaza Sarbatoarea Narciselor, festival de etnologie si folcor. Rezervatia prinde viata prin inflorirea narciselor, fiind vizitata de zeci de turisti curiosi sa vada frumusetile locului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sercaia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Dubrava Vadului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.