Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Tomnatec Sehleanu din Repedea, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Repedea, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Tomnatec Sehleanu, cum ajung la Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Tomnatec Sehleanu, program Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Tomnatec Sehleanu, preturi Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Tomnatec Sehleanu, poze Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Tomnatec Sehleanu, localizare pe harta Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Tomnatec Sehleanu si alte detalii Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Tomnatec Sehleanu.

  • Locatie: Repedea, Maramures, Romania

Rezervatia Poiana cu Narcise Tomnatesc Sehleanu este situata in localitatea maramureseana Repedea si face parte din Parcul Natural Muntii Maramuresului.

Pe o suprafata de 100 ha se intinde o arie naturala protejata pentru conservarearea covorului de narcise care infloresc an de an, spre incantarea trecatorului.

Rezervatia floristica-peisagistica se afla la cea mai inalta altitudine din judet si cuprinde vegetatie tipica golului de munte, cu narcise in asociatie cu ghintura si degetarut.

Fauna este reprezentata de ursul brun, cerbul carpatic si mistretul.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Repedea, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Poiana cu Narcise Tomnatec Sehleanu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.