Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Poiana Narciselor din Vlahita, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Vlahita, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Poiana Narciselor, cum ajung la Rezervatia Naturala Poiana Narciselor, program Rezervatia Naturala Poiana Narciselor, preturi Rezervatia Naturala Poiana Narciselor, poze Rezervatia Naturala Poiana Narciselor, localizare pe harta Rezervatia Naturala Poiana Narciselor si alte detalii Rezervatia Naturala Poiana Narciselor.

  • Locatie: Vlahita, Harghita, Romania

Poiana narciselor din Vlahita este situata in apropierea poienii Fineata Iadului si este o rezervatie de tip floristic unde se intalnesc specii unice de narcise ocrotite prin lege.

Pe o suprafata de 300 ha infloresc in fiecare an aproximativ 200 fire de narcise albe (Narcissus stellaris Haw) pe metru patrat.

In luna mai, cand infloresc narcisele si impodobesc poiana, se organizeaza “Festivalul Narciselor de la Vlahita”, care aduna zeci de turisti dornici sa sarbatoreasca frumusetea naturii si sa fotografieze sau sa culeaga frumoasele flori.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Vlahita, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Poiana Narciselor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.