Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Radita Manzu din Baile Olanesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Baile Olanesti, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Radita Manzu, cum ajung la Rezervatia Naturala Radita Manzu, program Rezervatia Naturala Radita Manzu, preturi Rezervatia Naturala Radita Manzu, poze Rezervatia Naturala Radita Manzu, localizare pe harta Rezervatia Naturala Radita Manzu si alte detalii Rezervatia Naturala Radita Manzu.

  • Locatie: Baile Olanesti, Valcea, Romania

Rezervatia Naturala Radita Manzu este o rezervatie mixta aflata in Muntii Capatanii, Munceii Olanestilor, judetul Valcea. Aceasta este situata in bazinul superior al Paraului Olanesti la altitudinea 650-950 de metri.

Aria protejata este inclusa in Parcul National Buila-Vanturarita si reprezinta o zona cu un relief spectaculos, diversificat, cu pajisti, paduri, vai, cascade, luminisuri ce adaposteste specii de plante si elemente faunistice specifice Meridionalilor.

In cadrul ei se afla specii rare de plante declarate monumente ale naturii, precum floarea de colt, stanjeneii, iedera salbatica etc.

Zona reprezinta si habitat pentru animale protejate de lege, precum ursul brun si capra neagra.

Accesul se face pornind din Olanesti, traversand apoi, in lung, Valea Olanestilor, pana la intalnirea cu Paraul Cainelui si continuand pe un drum forestier, pana in rezervatie.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Baile Olanesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Radita Manzu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.