Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Saraturile de la Dinias din Sag, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sag, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Saraturile de la Dinias, cum ajung la Rezervatia Naturala Saraturile de la Dinias, program Rezervatia Naturala Saraturile de la Dinias, preturi Rezervatia Naturala Saraturile de la Dinias, poze Rezervatia Naturala Saraturile de la Dinias, localizare pe harta Rezervatia Naturala Saraturile de la Dinias si alte detalii Rezervatia Naturala Saraturile de la Dinias.

  • Locatie: Sag, Timis, Romania

Rezervatia Naturala Saraturile de la Dinias se afla in localitatea cu acelasi nume Dinias, judetul Timis si se intinde pe o suprafata totala de 4 hectare.

Este o rezervatie naturala de tip pedologic si a fost infiintata cu scopul de a proteja flora specifica acestui tip de habitat saraturat.

Primavara teritoriul rezervatiei se umple cu mlastini saraturate ce creeaza o fauna deosebita reprezentata printr-o alga cu aspect gelatinos, iar vara solul devine arid.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sag, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Saraturile de la Dinias?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.