Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Stanca de Bazalt din Rupea, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rupea, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Stanca de Bazalt, cum ajung la Rezervatia Naturala Stanca de Bazalt, program Rezervatia Naturala Stanca de Bazalt, preturi Rezervatia Naturala Stanca de Bazalt, poze Rezervatia Naturala Stanca de Bazalt, localizare pe harta Rezervatia Naturala Stanca de Bazalt si alte detalii Rezervatia Naturala Stanca de Bazalt.

  • Locatie: Rupea, Brasov, Romania

Rezervatia naturala de la Rupea este situata in partea estica a Podisului Hartibaciului, la 66 km de Brasov. Rezervatia este situata pe un relief colinar rezidual (stanca de bazalt), a carui suprafata se suprapune pe formatiunile sedimentare din marginea podisului.

Rezervatia se intinde pe o suprafata totala de 9 ha, din care 5 ha reprezinta suprafata ivirii de bazalt, reprezentand cel mai vestic punct de aparitie a acestuia din Muntii Persani.

Accesul in rezervatie se face pe DN 13 Brasov – Sighisoara, pana la km 66, in centrul orasului Rupea. De aici se poate urca 500 m pe un drum de acces, pana la altitudinea de 579 m.

Desi nu reprezinta un punct de interes atat de puternic pentru specialisti, Rezervatia Naturala este un obiectiv natural ce nu trebuie ratat de niciun turist care exploreaza Depresiunea Brasovului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rupea, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Stanca de Bazalt?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.