Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Stramtura Coza din Tulnici, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Tulnici, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Stramtura Coza, cum ajung la Rezervatia Naturala Stramtura Coza, program Rezervatia Naturala Stramtura Coza, preturi Rezervatia Naturala Stramtura Coza, poze Rezervatia Naturala Stramtura Coza, localizare pe harta Rezervatia Naturala Stramtura Coza si alte detalii Rezervatia Naturala Stramtura Coza.

  • Locatie: Tulnici, Vrancea, Romania

Rezervatia naturala Stramtura Coza se afla in comuna Tulnici, judetul Vrancea si este rezervatie de tip geomorfologic si peisagistic.

Structura geologica complexa, falierea stratelor si eroziunea de suprafata pun in evidenta succesiuni litologice divers colorate, de o mare frumusete peisagistica.

Relieful este adanc sculptat de paraiele Coza, Dalhatas si Carpen, ale caror maluri formeaza versanti abrupti, greu accesibili. La nord se afla Dealul Carpen (892 metri) iar la sud de Dealul Doagelor (812 metri). Micul platou de pe partea dreapta a “Stramturii ” se recunoaste ca un pod de terasa, cu depozite de material rulat (nisip, pietrs, bolovanis).Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Tulnici, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Stramtura Coza?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.