Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Tinovul Gaina-Lucina din Moldova Sulita, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Moldova Sulita, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Tinovul Gaina-Lucina, cum ajung la Rezervatia Naturala Tinovul Gaina-Lucina, program Rezervatia Naturala Tinovul Gaina-Lucina, preturi Rezervatia Naturala Tinovul Gaina-Lucina, poze Rezervatia Naturala Tinovul Gaina-Lucina, localizare pe harta Rezervatia Naturala Tinovul Gaina-Lucina si alte detalii Rezervatia Naturala Tinovul Gaina-Lucina.

  • Locatie: Moldova Sulita, Suceava, Romania

Rezervatia naturala Tinovul Gaina-Lucina se afla in localitatea Moldova – Sulita, in Obcina Mestecanis, judetul Suceava la altitudinea de 1.200 metri.

Este o rezervatie de tip botanic si se intinde pe o suprafata de 1 hectar.

In zona predomina pinul silvestru in amestec cu mesteceni si elementul boreal, mesteacanul pitic, precum si merisor, afin negru si salcia de mlastina.

Fauna este reprezentata de cerbul carpatin, capriorul, mistretul, rasul, ursul, lupul, jderul iar avifauna este reprezentata de vinderelul rosu, acvila de munte, gaita, corbul.

In rezervatie au fost descoperite si trei specii de fluturi noi pentru fauna tarii, considerate ca mari raritati.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Moldova Sulita, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Tinovul Gaina-Lucina?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.