Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Vulcanii Noroiosi de la Baile Homorod din Apata, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Apata, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Vulcanii Noroiosi de la Baile Homorod, cum ajung la Rezervatia Naturala Vulcanii Noroiosi de la Baile Homorod, program Rezervatia Naturala Vulcanii Noroiosi de la Baile Homorod, preturi Rezervatia Naturala Vulcanii Noroiosi de la Baile Homorod, poze Rezervatia Naturala Vulcanii Noroiosi de la Baile Homorod, localizare pe harta Rezervatia Naturala Vulcanii Noroiosi de la Baile Homorod si alte detalii Rezervatia Naturala Vulcanii Noroiosi de la Baile Homorod.

  • Locatie: Apata, Brasov, Romania

La poalele Muntilor Persani, in localitatea Baile Homorod, este asezata Rezervatia Naturala Vulcanii Noroiosi.

Datorita emanatiilor de noroi, la mijlocul secolului al XX-lea, aici, s-a format un fenomen eruptiv ce s-a diminuat in timp, azi aparand doar eruptii in trei puncte.

Rezervatia naturala geologica reprezinta o destinatie turistica cunoscuta prin frumusetea peisajului dar si a apelor minerale din zona Baile Homorod, formate din 6 izvoare vechi de aproape un secol. Turistii sunt captati de unicitatea zonei, datorita accesibilitatii sale si a reliefului volcanic.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Apata, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Vulcanii Noroiosi de la Baile Homorod?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.